Lost

2010-05-31 @ 17:59:53
Såg precis ALLRA sista avsnittet av Lost. Vill inte att serien ska ta slut :( Har kollat på den så länge och den var verkligen riktigt bra. Nu under dom sista delarna så fällde jag några tårar. Så fint i slutet..
Tror dom som gjort den vill att man ska tänka lite själv på vad det var som hände. Jag trodde man skulle få ett konkret SLUT men mina frågor blev ej besvarade. Jag och M anar ju vad som hade hänt osv. Den slutade ju inte som i en film där allt kommer fram i slutet, men det är också lite roligt att man får tänka ut lite själv. TACK till en bra serie iaf....


Igår..

2010-05-31 @ 14:46:24

Igår var det mammas dag! Som vanligt tycker jag det är orättvist att hon inte är här hos oss och firar. Var iaf där med Mikael och lade blommor på hennes fina grav. Vill dock fixa där nu till sommaren, så fort vädret tillåter så blir det renovering där med nya fräscha planteringsblommor och klippa buskar osv. Tänkte på mamma extra mycket igår. Efter vi var hos mamma åkte vi ut till Mikaels föräldrar för att fira hans mamma, sedan hem till Pappa och grilla med hela familjen. Mysigt. Ella är så rolig nu för hon vill äta allt som vi andra äter. Så söt. Hon har hela livet på sig att äta allt gott sen, men nu tillåter inte lilla magen det :) Brossan och hans familj ska flytta också, så vi var även där igår och kollade deras nya lägenhet, stooor. Annars så har helgen varit lugn, ätit massa god frukt och kollat filmer, varit i lite affärer, tränat och bara njutit av min ledighet:)
Idag har jag tränat riktigt hårt. Så skönt. När man har ätit lite mindre nyttigt på söndagen så har jag så mycket energi i kroppen till att träna, kan hålla på i flera timmar på bandet. När jag sedan äter på vardagar (inga kolhydrater) så är min kropp helt trött. Ska bli skönt när man når sin drömvikt. för då ska jag börja lägga till små portioner med kolhydrater så att min kropp orkar mer när jag tränar. Då blir allt så mycket roligare med på gymmet. Mina ben var helt slitna förra veckan. Kunde inte gå som en normal människa. Haha... 


Söta Ella, förra veckan när jag hämtade henne och Kim. Skrattar
åt Faster som göra fula miner. Tycker hon är jättekul haha.

 

Mors dag!

Har lätt...

2010-05-26 @ 11:17:21

För att både gå upp och ner. När jag var sjuk lyckades jag gå upp 4 KG!!! Men mycket vätska också. Men på två dagar har jag tappat 90% av dom 4 kilona. Så det är ju bra. så nu är jag på rätt väg igen. Jag mådde SÅ dåligt av att gå och trycka i mig saker hela tiden. Kände bara hur jag blåstes upp. Det var inte lika gott heller att äta godis när man FÅR äta det. Då är det inte lika speciellt. Som när jag håller igen under vardagarna, då kan man ibland bara känna ett sånt enormt sug efter godis så det är sjukt och då tänker man "på söndag ska jag få äta" Sen när söndagen kommer då är man inte lika sugen (fast allt sjunker ner ;) ) Förstår mig inte på det där :)
Men jag har inet mycket mer att gå ner nu till 55. Så skönt.. bara att köra på. Sa till mig själv att jag inte skulle äta mer skit på söndagar heller tills jag gått ner allt. Men det kan jag stryka direkt, jag måste ha något att längta efter under dagarna. Så är det.. tänker inte strypa mitt liv. Jag kan erkänna att jag är SOCKERBEROENDE och jag är en sån person som aldrig sätter stopp. Det är mycket farligt.  Socker är mitt liv, haha nä skoja men det gör mig lycklig när jag får sitta iaf EN dag i veckan och kolla film med mitt hjärta och äta gott.. MAN FÅR UNNA SIG IBLAND... Nu ska jag ut och gå i det fina vädret. sen i em är det JOBB..

Lördag

2010-05-22 @ 10:54:26
Idag mår jag bättre, förutom att jag måste snyta mig hela tiden och hosta.. det är nu allt vill upp/ut och det är nästan värst tycker jag. Åkte hem till pappa efter vi varit på banken eftersom jag inte fått chans att träffa honom efter Gran Canaria, fick hostmedicin av honom och som vanligt vill han alltid ta hand om sin dotter när hon är sjuk hehe. Kommer ihåg en gång när jag var riktigt sjuk då ringde han stup i kvarten och bad mig komma hem till honom så han kunde ta hand om mig. Älskade pappa :) Han har nog inte insett att hans dotter blivit kvinna nu och har växt upp :) Men jag tror att sen när man själv har barn så kommer man förstå sina föräldrar mycket bättre.
Hade så ont i min hals i torsdags så jag trodde jag skulle börja gråta, så fort jag hostade så pulserade hela bröstkorgen. TUR att det bara varade en dag. Igår gick jag och M på bio, behövde komma ut och känna på den friska varma luften ( BÖRJAR DET BLI SOMMAR? :) ) och även ställa in mig på jobb idag och imorgon. Vi såg Prince och Persia och den var riktigt bra! Jaha, då är det duschen som kallar nu då..sen jobb..
Hoppas ni får en trevlig helg allihop. Imorgon är det sista krängdagen (har INTE varit så bra på att äta nyttigt när jag varit sjuk, känns som jag lagt på mig minst 5 kilo) sen är det fax för gymmet på måndag. Min kropp har förmodligen vilat upp sig tills måndag. Nu ska jag köra så hårt jag kan och gå ner till målvikten. VARIT SÅ NÄRA NU JU....!!!


58kg på bilden.. tippar på att jag väger typ 60 nu haha... men går ner fort
bara jag börjar äta nyttigt och träna.. så 55 till mitten på juni! Hell yeah!

Sjuk IGEN!!

2010-05-20 @ 13:06:53
Åh jag får panik på att vara sjuk...nu har jag blivit det igen. Min hals gör så ont och jag pratar som en man, jag nyser hela tiden, är snorig och när jag vaknade idag hade jag 35,5 temp. Eh ?? Okej?  Jag är så trött på att vara sjuk!! Har troligtvis fått detta av lilla Ella. Var där på besök i måndags och då var hon rätt rostig i halsen. Jag har även smittat Mikael lite men han mår ju bättre än mig så han jobbar idag. Sitter och dricker nyponsoppa och äter lite digestive kex för jag inte har någon lust att äta. Då blir det ingen träning denna veckan heller, jag lider.
Igår kom min pappi hem från Gran Canaria så han hämtade Frobbi och det är så tomt utan sötnosen nu. :( ingen som kan värma mig. I tisdags var vi och skrev avtal på lägenheten, så nu ska vi bara betala sen är den VÅR. Vilken känsla det kommer bli när vi får nycklarna och öppnar dörren till lägenheten för första gången och känner..DEN ÄR VÅR...Vi har ju en lång tid framför oss nu med eftersom allt ska rivas där. MEN KUL :D
Så idag MÅSTE jag ta mig ut en snabb runda för vi har ett möte på banken kl 4 om lånet. Pallar inte egentligen eftersom jag är helt slut i kroppen men dom hade ingen annan tid den närmsta tiden och vi måste fixa detta NU.
Nu ska jag koka lite te och mysa ner mig i soffan med filt och tycka synd om mig själv..

DEN BLEV VÅR!!

2010-05-14 @ 22:04:29
Idag vann vi en budgivning på en lägenhet vi kollade på i veckan. SÅ HÄRLIGT!! Vi är sååå glada.. Det är en stor rymlig trea på Husensjö. Verkligen skitbra ytor, love it. Saken är ju bara att det är ett renoveringsobjekt så vi ska riva allt där inne och börja om från början. EXAKT det vi vill...för då får man verkligen som man vill ha det. Jag orkar inte bo inne i stan längre. Hör bara massa bilar, folk som går utanför våra fönster, vi måste täcka nästan halva fönsterna annars ser alla in när dom går förbi, ingen balkong, USCH nej pallar inte mer. Så fort någon öppnar ytterdörren och gå i trappen så hör man allt fast man är i andra sidan av lägenheten. Vi tog ju denna för att vi trodde vi skulle kunna köpa den och renovera den eftersom jag köket och badrummet är något jag avskyr här. Men icke. Så nu är det dax att flytta. Egentligen ville jag ha en trädgård men en STOR balkong blir också bra så länge. Vi skulle ju flyttat till hus först, bygga ett helt nytt i Påarp men vi backade. Men vi ska bo i den nya lägenheten något år eller två sen flyttar vi till hus :) Båda två vill ha det, med STOR TRÄDGÅRD :)
Kommer ju inte bo långt från stan när vi flyttar till Husensjö ändå. Men jag tror att jag ändå kommer sakna att inte ha allt så nära som jag har nu. Jag menar, jag har tre minuter till gymmet, solariet, OJ, bogarts (godiset är ett måste) hahaha. Tror jag vänjer mig, där uppe kommer det inte låta så mycket.  Skönt och mysigt. Älskar det området. Nu snackar jag inte om att vi ska bo på Rosengården utan detta är verkligen längre bort.

Idag har jag varit på banken, tränat, solat och jobbat. Min älskling åkte ju till Barcelona idag. Lite tomt utan honom. Sitter och kollar Släkten är värst haha! Mitt sockerhjärta ligger bredvid mig och sover.
Imorgon är det PARTYYY :)



En blöt Frostie


Haha Frostie sugen på frukost :)

Grattis min ängel <3

2010-05-12 @ 09:50:09
Idag är det min mammas födelsedag. Hon skulle fyllt 53 år. Det är alltså tre år sen hon lämnade oss.. Det är massa blandade känslor idag. Jag är glad för att det är hennes födelsedag, jag minns alla andra gånger vi har firat henne och jag minns hennes leende och skratt. Fina älskade Mamma! Men sedan är jag så ledsen över att hon inte finns här med oss och firar och kramar om oss. jag är avundsjuk på alla andra uppe i himlen som får äran att fira med henne... känner jag henne rätt så lär det bli en riktig dunderfest där ikväll :) Jag ville fixa lite hos mamma idag men vädret verkar inte bli bättre, så får åka upp och tända ett ljus och lägga blommor, får fixa till där till mors dag :) Så nu ska jag torka mina tårar, tända ett ljus för mamma här hemma vid hennes foto och tänka extra mycket på henne.

Älskar dig mamma... GRATTIS!!!



Det gör fortfarande så ont.......





Tänt ljus för Mamma..bilden passar perfekt, vinglas i handen och himlen bakom
Det är fest där uppe ikväll :)




Måndag igen då

2010-05-10 @ 15:20:26
Gud vad tiden går fort nu. Det känns som det var en timme sen jag satte mig i bilen i lördags och sa NU TAR JAG HELG...och imorgon är det jobb igen. God damn...Denna måndagen började med att jag åkte till bjuv för att fixa mina naglar :) Dom blev jättefina. Sen ner till stan för att se om salongen hade öppet, men nej det hade dom inte idag heller...störigt. Blev en låång runda med Frobbe och nu ska jag ta och städa undan lite här hemma sen ner och träna :) På fredag åker Mikael till Barcelona och är borta tills måndag...roligt för honom :) På lördag ska jag som sagt festa till det ordentligt med mina girls ! Var ett tag sen faktiskt. På söndagen kommer jag förmodligen ligga och ha ångest i sängen över hur bakis jag är haha. Hatar det, men händer INTE ofta så jag får överleva :)





Väntar på min M

2010-05-06 @ 17:58:43

Det är så tråkigt att man måste väääänta... :) Men men.. när M kommer hem ska jag börja med middagen. Min lille Frobbe ligger och vilar i soffan. Han ska snart också få sin kokade kyckling ( min pappa skämmer ut honom totalt) Japp. Men det förtjänar Frobbe :) Han är ju så söt så man smälter.
Imorgon ska jag på intervju ;) Se hur det går. Har inga förhoppningar, ska bara gå dit med ett leende och ta det som det kommer. Har man för höga förhoppningar och det sen inte blir något så blir man bara så besviken.

Hej hopp!! :)

Dance in the Dark :)

2010-05-05 @ 14:48:09
Min Pappi och hans fru är snart påväg till Gran Canaria och jag är inte avundsjuk :) Som plåster på såret så har jag mitt lilla sockerhjärta hos mig. Vi har precis varit ute på en låång runda och hämtat mitt paket från H&M :) Älskar att ha Frostie här på besök. I morse busade vi och när vi inte busar så ligger han fint bredvid en och bara myser. Love it. Har varit och tränat och solat, ska snart jobba. Längtar tills nästa helg för då är det FEST. Ska bli härligt att få komma ut lite och skaka rumpa.

Lyssnade precis igenom lite av Lady Gagas låtar. Blev helt fäst vid Dance in the dark.
Vill så gärna gå på hennes konsert i November. Vem vet, jag kanke står där då :)



Grillning hos Pappi

2010-05-02 @ 11:37:46
Idag är det Söndag och vi ska inviga pappas grill idag. Blir Jag, Mikael och Martin med familj. Ska bli trevligt.
Vaknade av att jag var helt lost i huvudet. Kände mig BAKIS?? Jag drack ett glas vin till maten och en cider igår ??Är det ett tecken på att min kropp inte tål alkohol eller ? Eller så kanske min kropp reagerade kraftigt på det eftersom jag fortfarande mådde illa och hade ont i huvudet igår? Ja jag vet inte. Gjorde mig lite scones idag så nu känns det lite bättre iaf. Är riktigt trött bara.
Gårdagen var jättetrevlig. Jag, Mikael, Madde och Andy åt på Haket sen begav vi oss till Bulls och spelade lite Biljard och efter det blev det Hampan ( Nu är den invigd) :) Vi var hemma vid halv tolv.
Nä nu får jag väl ta mig i kragen och städa undan lite.
Föressten var i Sabbes nya lya igår. Den var fin men de hade hittat rätt mycket fel. Synd.


Gammal bild på mig

1 MAJ!

2010-05-01 @ 11:41:22
Då är vi i månad MAJ. Ska faktiskt bli skönt med sommar och sol. Hoppas bara sommaren i Sverige blir fin detta året :) I morse gick jag ut på en liten promenad till konditoriet och Coop för att handla lite frukost. Mikael är inte hemma så jag sitter här och kollar runder lite. Ska snart bege mig ut på en liten runda igen om vädret tillåter. Ser ut att börja regna när som. Vill ner till Sabbes nya lägenhet och kolla :) Tyvärr var hon inte så nöjd med städningen. Så tråkigt att folk inte kan städa ordentligt efter sig. Vissa vet kanske inte hur man städar ? :)
Idag mår jag betydligt bättre. Har fortfarande lite ont i huvudet och är illamående men det börjar gå över nu. SKÖNT. Mikael berättade också hur mycket man såg på mig att jag var trött på att vara hemma nu. Jag ser uttråkad ut och vill bara ut och springa 1 mil. Hahaha hade varit riktigt skönt. Får dock ta det lugnt med träningen nu i början. Ikväll blir det parmiddag med Madde och Andy. TREVLIGT.


Thailand 2010