Fasters Guldklimp

2010-04-30 @ 14:19:15
Hur söt är inte Ella på denna bilden ? Så lik sin far :)

Love you

Fredag

2010-04-30 @ 13:21:01

Så var det Valborg. Jag började min "härliga" dag med ett akutbesök på Sjukhuset. Jag ska vila så mycket jag kan och dricka samt äta så mycket jag kan. Måste få ut det jävla viruset som försöker bryta ner mig. AHH..
Vi har ju verkligen inget trevligt väder idag heller. Oufki ska flytta till sin nya lägenhet idag. Glad för hennes skull men vädret kunde ju varit bättre. Jag ska förmodligen passa Lilo en liten stund medan dom håller på att flytta allt. Vill ha en gosekompis nu när man är helt off. Här är dödskallt med. De skulle fixat med elementen förra veckan men neeeej då har dom tydligen inte gjort det.
Det är ju bara vi som bor på bottenvåningen i vår trapp, den andra lägenheten har varit en lokal men nu ska dom göra om den till två eller tre lägenheter. Det är ju trevligt att få grannar men jävlar vad det låter när dom borrar och slår bort väggar m.m. Idag efter att jag varit på akuten hade dom slagit bort en del av väggen in till lokalen så nu ser man dom arbeta flitigt där inne, och då låter det ÄNNU mer. TREVLIGT när man har ett huvud som dunkar heeeela tiden. Haha gud vad jag är gnällig nu känner jag. :) Får man vara när man har ont.

Har suttit och försökt föra över mina bilder från min nya mobil till datorn. Lyckades nu så här kommer lite bilder från detta året :)


Min älskade sötnos Kim. På övernattningsbesök i Februari. Fasters prins!
Älskar dig!



Busiga Lilo på besök. Hon var riktigt sugen på att störa arbetarna hemma hos oss haha


Jag och min lilla prinsessa <3 Älskar dig


Innan jag klippte mig..långt hår jag hade :( Men slitet

Wooww

2010-04-29 @ 13:22:21
Äntligen har jag fått rätt på en ny bakgrund på min blogg...jag är ju dock inte nöjd men denna kan vara bra att ha så länge. Jag förstår mig inte på hur jag ska ändra header och sånt. Fattar NADA. Men men.. :) Annars sitter jag bara här nu med världens huvudvärk och är hur sliten som helst...håret står åt alla möjliga håll, myskläder och lite sockerfria digestive kex med lite funlight... spyyyyyr på att sitta hemma...BLI FRISK....
Kollar lite weekendresor till mitt älskade Polen. Vill så gärna åka dit med M nu i juni. Han fyller ju år då med, hade varit perfekt. Mysa runder på stan och fika överallt. Saknar Polen otroligt mycket. Fast jag är född här i Sverige och aldrig har bott i Polen så är det verkligen mitt andra hem. När jag är där så är jag så lycklig och jag älskar verkligen alla städer med gammalt stuk som tex Krakow. Favoriten är nog faktiskt Warszawa. Jag älskar storstäder och den staden har STIL. Där är så mycket blandade byggnader, både gamla och helt nya. Härligt.


Krakow


Warszawa


Warszawa

Dödshjälp i Sverige?

2010-04-29 @ 11:55:37

Förrigår läste jag om en tjej som heter "Kim" som har varit förlamad från huvud till tår sedan hon var 6 år gammal pga en misslyckad operation i huvudet. Idag är hon 32 år gammal och ber om att få avsluta sitt liv. En respirator är det som håller henne vid liv och hon kan inte ens andas själv längre. Igår fick hon sin önskan uppfylld : Hon ska få dö.
Jag minns att jag läst mycket om just dödshjälp i Sverige. det har funnits fler som har velat avsluta sitt liv eftersom de har lidit av olika skador osv. Men det har fått avslag. Om jag får säga min mening så tycker jag att är man så pass sjuk så att man lider i sitt eget liv och mår dåligt av att leva pga att man är skadad, inte kan gå, har ständiga smärtor osv. Ja då tycker jag faktiskt att man ska få välja själv om man vill leva eller inte. Var och en ÄGER sitt eget liv. Vi hyr mycket i vårt liv, vi köper mycket osv men något vi ÄGER mest är vårt EGET LIV! Vi har inte valt att födas, vi har bara gjort det, då ska vi alltså inte få välja när vi vill avsluta vårt liv heller?
Alltså missförstå mig inte nu när jag skriver att man ska få avsluta sitt liv om man vill och att man då ska få hjälpmedel, jag pratar inte om att man bara mår lite dåligt eller så. Utan det ska ju verkligen vara något som gör en begränsad i livet. Exemplet är ju Kim. Hon ligger ner hela tiden i sin säng, hon kan inte göra något alls själv och vem vill leva så? Jag kan inte tänka mig att spendera mitt liv i en säng som Kim gjort i 26 år. Jag tror däremot att om hon hade blivit förlamad NU och haft man och barn så tror jag hon hade tänkt lite annorlunda.
Jag tycker Sverige gör rätt i att dom ger henne dödshjälp. Helt klart rätt. Men sen tycker säkert vissa att det är sinnessjukt

Trött på detta

2010-04-29 @ 10:05:47

Jag är så J*vla trött på att sitta hemma nu och må skit. Har gjort det sen i söndags och en del av mig vill bara JOBBBBAAA för då får jag träffa människor och göra saker. Nu sitter jag bara och gör inget alls? Sitter och tittar på klockan. Igår mådde jag lite bättre faktiskt. Då röjde jag hela mina garderob. Fick sånt ryck och slängde ut 70% av mina kläder och typ 13 par skor. Ändå har jag massa skor kvar. Shofreak är jag. Nä men var så trött på den röran man ställer till med när man rotar bland allt. Jag är ju verkligen en sparare när det handlar om kläder. "tänk om" " kanske nästa sommar" Sen går det 5 år utan att jag ens haft sakerna på mig. Så nu har jag sorterat och nu finns det plats för nya fräscha kläder och skor. Har även hunnit städa hela lägenheten och massa sånt. Slipper man göra det i helgen som vi alltig för eftersom man inte har tid.
Valborg i helgen, mår jag bra så ska jag Mikael, Madde och Andy ut och äta på någon mysig restaurang och bara umgås. Ska bli trevligt. Hoppas bara det blir av.
Försvinner inte huvudvärken imorgon så blir det herr doktor igen. Inatt vaknade jag av att jag var helt svettig och trodde jag hade näsblod. vaknade med en kraftig huvudvärk och trodde jag skulle spy. Dumma virus.

Nä nu ska jag sova lite eller något, snart dax för en dos panodil.

Hittade en söt bild på mig och mitt hjärta från nyår när vi var i malmö med Oufki och Patrik

Nyårspuss :)

Underbart väder...

2010-04-26 @ 16:01:10
Men jag får tyvärr förbli soffliggandes. DUMMA VIRUS!!! Var precis hos läkaren och han kom fram till att jag hade virus, med VAR??? Det vet han inte än. Det var för tidigt att se tydligen. det är så frustrerande när man knappt kan gå för att man är så yr och rädd för att tuppa av, när det känns som någon försöker mosa mitt huvud hela tiden, när jag har ett tryck över bröstet och smärta i ryggen, när min hals är tjock och öronen gör ont när jag sväljer. Jag vet ju till 100% att något är fel eftersom jag har 1000 olika symptom just nu.. Annars hade jag inte känt mig som en trasa. Har ont ÄVERALLT. Tack och lov så finns panodil som drar ner på smärtan en stund. Vill bara vara ute och promenera, hitta på saker. :( jag är ingen människa som gillar och slappa hela tiden. Blir så rastlös.
FÅR PANIIIK... Iaf jag skulle återkomma på fredag om det inte går över. För då kan man iaf se vad det är för virus. Jag hoppas det går över snart :( har bara druckit lite yoghurt idag och ätit ett äpple. Är hungrig men mår så illa att jag inte kan äta något och lusten finns inte där. Men måste försöka få i mig lite dricka.

Hoppas ni har en bättre start på veckan än vad jag har.


Solig Lördag!

2010-04-24 @ 16:52:17
Idag är det riktigt varmt ute, förutom när det blåser kalla vindar. Min dag började mitt jobb 8 - 13 sen var det raka vägen hem och stortstäda med M. Efter det åkte vi ut till Råå strand och gick där nästan en timme, rätt mysigt fast det blåste. Var även tvungna att åka inom det nyöppnade Coop och shoppa lite. Nackdelen var ju att vi fick stå i kö i över en halvtimme, men så är det ju när det är nytt. ALLA vill dit då :) Nu håller vi på att tvätta och ikväll ska vi gå och se Clash of the Titans 3D :) Ska bli roligt. :) Imorgon ska vi bara myyysa och ta det lugnt. Behövs verkligen. Blir massa härliga promenader, god mat och bra filmer!


Ha en trevlig helg!





Slå på värmen!!!!!!!

2010-04-21 @ 14:29:25

Just nu hatar jag Akelius. Jag vet inte om det är för att dom håller på att renovera lokaler bredvid oss eller ifall dom bara har tappat några hjärnceller på vägen? Men dom har iaf stängt av alla element i vår lägenhet.. Jag fryser som faaaaaan här inne. Vi har ju stora fönster överallt och det drar kall luft från dom. Det är ju inte så att det är hur varmt som helst där ute så att dom ska stänga av elementen här och har det nu med renoveringen att göra så OCH??? Jag betalar för att bo här inne, då ska jag inte frysa eller må dåligt i min lägenhet för att dom måste stänga av något?? Sänk då hyran... Nä får bli ett samtal till dom...
TA MIG TILLBAKA TILL THAILAND OCH VÄRMEN!!!


Turkiet

2010-04-16 @ 13:46:17
Det var ett tag sedan jag bloggade. Har inte haft lust. Men kanske ska ta och börja igen...
Vi har bokat ny resa...till Turkiet. Vi åker i augusti och blir borta 2 veckor. Blir bara en avkopplingsresa. Min bror och hans familj ska också dit. Ska bli trevligt.
Idag har jag tränat och shoppat inne på Nelly och H&M. Behövs lite nya kläder. Fick ett par skitfina skor av min älskling under Påsken med. Niiice.
Ska snart iväg och jobba...sen ikväll kommer kanske Ella och Kimi hit. Jobbar storhelg denna helgen, så blir inte rolig helg :)


Dessa fick jag av Mikael i Påskpresent. Köpta på Sko Rönne för 699:- Grymt fina