Home again.

2010-03-26 @ 09:11:06
Då var man hemma från Thailand. Gillar inte det alls. Vill tillbaka till paradiset. Vi har verkligen njutit och ätit gott. Till er som aldrig varit där, ÅK DIT.
Vi gillade både Patong och Ao Nang men vi tyckte Ao Nang var mysigare. Det var liksom mer THAILAND. Man tog en longtailbåt till olika öar för en billig peng och bara njöt. När vi sedan kom till Patong så var det storstadsliv som gällde med en stooor strand. Vattnet på stranden i Patong och även Ao Nang var inte lika fint som ute på öarna. Det går inte ens att jämföra. Vi har verkligen gjort allt som vi har velat att göra, ett undantag var att vi ville åka till Bangkok men just när vi var där, var det som värst med strejkningen osv, så vi bestämde oss för att skita i det. Vi har haft sol varje dag och en temperatur på 40 grader. Man svettades ihjäl när man låg och stekte ( barbeque som männen på stranden kallade det för :) ) på stranden. Helt annan värme än i de andra länderna jag varit i. Vi har bestämt oss för att besöka Thailand igen. Det är ett måste. Allt detta har vi gjort under 3 veckor:

Ao Nang:
- Thaiboxning
- Full day trip till Phi Phi öarna + Maya Bay ( där dom spelade in The Beach) Bamboo Island
- Railey Beach
- Poda Island
- Tub Island
- Chicken Island
- Phang Nga Island
- Besökte Krabi Town

Patong:
- Fanta Sea ( Stor, berömd show i Phuket)
- Full Day Trip där vi red på elefant, såg monkeyshow, matade apor, besökte cashewnut factory, honungsföretag, paddlade kanot, matlagningskurs hemma hos en Thailändare, besökte vattenfall ute i skogen, besökte skogen där träden innehåller gummi ( dom dom bl a gör kondomer av :) )
- Shooting range ( fick skjuta med en 22mm )
- Phuket town market ( gigantisk marknad där allt från kläder till djur såldes)
- Bowlat
- Phuket Zoo
- Coral Island
- Kai Nui Island och Kai Nuk Island
- Blivit pussad av en elefant haha
- Parasailing
- Snorklat med fiskar på dom olika öarna

Där är säkert något jag har glömt.  :)

Nu ska man försöka komma in i vardagen igen. Usch. Men är glad att jag får träffa Familj och Vänner igen. Oufki var här redan igår kväll när vi kom hem.

Nästa resa ska snart planeras ;)
Bilder kommer upp senare!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback