Blow me one last kiss

2012-07-25 @ 21:06:04
Allt är väldigt rörigt just nu. Det är mycket som jag måste fundera på och ta ställning till. Jag känner mig förvirrad. Jag vet inte vad jag vill, men en sak är jag säker på och det är att jag älskar att bara få vara själv och ta hand om mig utan att tänka på någon annan, för det är det jag behöver just nu.
 
Pink - Blow me one last kiss. Texten säger allt just nu.
 
 
Dagens visdomsord
 
 

Helgen

2012-07-19 @ 21:08:06
närmar sig och fredagen består av fredagsmys med min lilla ängel Ella. Hon kommer hit och sover med mig :) Ska bli såå mysigt. På lördag blir det grillkväll med Sebbe och Sara.
 
I måndags var jag på möte med en fotograf (samma som filmade Wallander när jag var statist) som vill ta bilder på mig. Riktigt roligt och även detta kommer att bli en härlig upplevelse.
 
Dags för lite ananas och ett avsnitt av en serie, sen är det dags för sängen. Ska upp klockan 6 för att gå min morgon pw på 45 minuter.
 
Trevlig helg

Saknar

2012-07-14 @ 13:08:32
Saknar mina lilla prinsessa Ella. Världens finaste flicka! <3
 
 
Spetsblusen hos fick av mig
 

2012-07-11

2012-07-11 @ 20:32:46
Emeli Sandé - My kind of love
 
Helt underbar och fin låt. Nu ett bad och läsa en bok.
 

Fix you

2012-07-10 @ 21:45:26
Det händer mycket i mitt liv nu. Både positiva men även negativa saker. Jag har bestämt mig för att hitta tillbaka till mig själv igen. I två år har jag känt mig förlorad. Att hitta tillbaka till mig själv innebär en del förändringar i mitt liv. Jag har valt att pausa visa grejer i mitt liv. Det är min tur att för en gång skull vara självisk och känna att jag sätter mig själv på första plats. Ångesten har varit som en syra i min kropp som fräter sönder vartenda organ långsamt. Jag har mått psykiskt dåligt för länge. Det lär ta ett tag innan jag kommer att må bra igen, men jag är ingen person som ger upp! Snart är jag mig själv igen.
Sitter och lyssnar på ColdPlay - Fix you och texten beskriver hur jag känner! Gud, musik har en stor betydelse i ens liv.
 
Jag blir bara äldre och äldre, vid denna tiden skulle jag planera mitt bröllop, ha mitt första barn, bo i villa. Idag bor jag i en bostadsrätt, utan barn, ogift och snart ett år äldre...Jag känner panik. I hela mitt liv har jag planerat och varit så säker på vad jag vill, men nu har jag börjat förstå att man inte alltid kan kontrollera framtiden. Samtidigt som jag har panik så känner jag att jag inte är redo för allt det ovan nämnda. Det är så mycket som ska fungera också, man ska inte bara gifta sig och skaffa barn. Det ska vara med rätt person och det ska kännas rätt. Återstå att se.
Just nu vill jag bara springa hem till mamma och bara få vara en dotter och inte behöva bry mig om något annat.
 
Bjuder på 2 gamla bilder
 
Ska kanske klippa mig igen. Fint med kort hår. 2008
 
Saknar dig min lille prins <3 2008
 
 
 
 
 

Wallander

2012-07-03 @ 18:04:28
Jag har ju berättat att jag skulle göra något spännande i går, 2:a juli. Jag var nere i Trelleborg och medverkade som statist i en ny Wallander film. Vi var på badhuset i Trelleborg och jag skulle dyka och gå runder där medans de spelade in. Ska bli kul att se sig själv på film :) Måste även säga att det var GRYMT roligt och jag hade lätt kunnat göra om det. Med andra ord: En helt underbar dag!
 
Kurt Wallander
 
 
 

Imorgon

2012-07-01 @ 11:05:05
Ska jag till Trelleborg, det ska bli otroligt spännande. Längtar nu. Har gått på salladsdiet från måndag till torsdag. Ser verkligen fram emot detta :) Imorgon måste jag gå upp 04.30, men det är det värt!
 
Igår var vi på kalas hos Sara som fyllde år i veckan. Hade jättetrevligt.
 
Jag igår